Fourage, hooi en stro

Foder, halm og hø Hele året, vi leverer kuld og massefeed såsom hø og græsensilage til rideskoler, bemaling stalde, heste (avl) gårde, ged gårde, svinestalde, malkekvæg, eksport gårde osv.På alle tidspunkter, kan du kontakte os for at købe eller salg af alle former for halm og hø i store baller.

Pære dyrkning udgør også et betydeligt marked for vores halm: Vi leverer halm (til dækning af pærer med) fra september til januar. Vi leverer også økologisk halm til kunder i Holland og til substrat producenter.

Vores virksomhed er medlem af den hollandske forening for forhandlere i halm, foder og relaterede produkter (HISFA) og GMP (Good Manufacturing Practices) certificeret, for vores økologiske produkter, vi har et SKAL certificering.

Med vores biler, som varierer fra open-top trailere og blokvogne til gardin sider sættevogne og gå-gulv trailere, transportere vi alle vores produkter fra leverandør til kunde.Vi udfører også maskiner, stykgods, fulde vognladninger osv.

Vi har tre lagre, med en kapacitet på 8000m2, hvor halm og hø er gemt efter det er blevet klippet. Hvis det er nødvendigt, kan vi læsse store halmballer på vores kunders dør ved hjælp af to kompakte track læssemaskiner.

delger.dk
hvad mener du at sælge? *
Omfang: *
Navn: *
E-mail: *
Telefon:
Land:
Extra's
For mere information, eller måske noget andet? :
* krævede felter
Halm eller hø til at sælge?

Contactgegevens

S.H. Delger
Carel Coenraadpolder 6
9688 TR Drieborg
0597 354355